Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Opzoek naar producten om uw tv of satelliet mee te verbeteren? Wij bieden diverse tv beugels en monitoren beugels maar ook beugels voor uw audio en video apparaten. Maar ook hebben wij in ons assortiment diverse soorten universele afstand bedieningen die heel makkelijk zijn aan te sluiten op uw tv of smart media. Wij bieden een degelijke kwalite...

Opzoek naar producten om uw tv of satelliet mee te verbeteren? Wij bieden diverse tv beugels en monitoren beugels maar ook beugels voor uw audio en video apparaten. Maar ook hebben wij in ons assortiment diverse soorten universele afstand bedieningen die heel makkelijk zijn aan te sluiten op uw tv of smart media. Wij bieden een degelijke kwaliteit aan producten en staan garant voor de beste service. Toch niet tevreden over uw aangekochte product? Wij bieden een 14 dagen retour beleid.

Meer

TV & Satelliet 

Er zijn 8 producten

Subcategorieën

Tv beugels

Tv of ook monitoren beugels zijn ideaal voor het netjes monteren van allerhande beeldschermen. Door het zwevend effect krijg je een mooi resultaat en doordat ze in hoogte en zijdelings zijn aan te passen ideaal voor op de werkvloer.

Monitor beugels

Wil jij graag je monitor van je computer ergonomisch ophangen en deze in hoogte en zijdelings kunnen verstellen? Bij webtro.nl vind jij diverse soorten monitoren beugels om je leven net dat stukje makkelijker te maken. Vóór 17:00 besteld is de volgende dag in huis!

Audio/video beugels

Deze beugels vormen een mooie manier om je audio of video apparatuur te bevestigen. 

Bescherming kabels

Bescherming voor je kabels van de tv of computer, dit zijn diverse kabelgoten die de kabels verbergen voor een beter zicht.

Afstandbediening

Je afstandbediening kapot of bijvoorbeeld een verlenger nodig omdat het bereik niet ver genoeg komt? Dan kun je gaan voor onze universele afstandbedieningen instelbaar op elke tv binnen enkele minuten.

Deze muurbeugel is uitermate geschikt voor de montage van een tv aan de muur, de tv is vervolgens kantelbaar en draaibaar. U krijgt alle benodigde materialen en een fatsoenlijke handleiding erbij geleverd die garant staat voor eenvoudige montage.

37,99 €
Bekijk snel

Deze muurbeugel is uitermate geschikt voor de montage van een tv aan de muur, deze muurbeugel zorgt ervoor dat uw tv in één vaste positie staat. U krijgt alle benodigde materialen en een fatsoenlijke handleiding erbij geleverd die garant staat voor eenvoudige montage.

28,99 €
Bekijk snel

Deze muurbeugel is uitermate geschikt voor de montage van een tv aan het plafond, deze plafondbeugel zorgt ervoor dat uw tv kantelbaar is en in hoogte verstelbaar. U krijgt alle benodigde materialen en een fatsoenlijke handleiding erbij geleverd die garant staat voor eenvoudige montage.

37,99 €
Bekijk snel

Deze muurbeugel is uitermate geschikt voor de montage van een tv aan de muur, de tv is vervolgens kantelbaar en draaibaar. U krijgt alle benodigde materialen en een fatsoenlijke handleiding erbij geleverd die garant staat voor eenvoudige montage.

14,99 €
Bekijk snel

Deze muurbeugel is uitermate geschikt voor de montage van een tv aan de muur, deze muurbeugel zorgt ervoor dat uw tv kantelbaar is. U krijgt alle benodigde materialen en een fatsoenlijke handleiding erbij geleverd die garant staat voor eenvoudige montage.

29,99 €
Bekijk snel

Monitor steun voor maximaal 2 pc-monitoren, deze steun bied je de mogelijkheid de monitoren te draaien en kantelen. Zo kun je de monitoren in een perfecte kijkhoek plaatsen waardoor je ook nog een stabiel beeld hebt. Montage is eenvoudig aan uw bureau een handleiding word uiteraard bijgeleverd voor snelle en eenvoudige installatie.

129,99 €
Bekijk snel

Monitor steun voor maximaal 1 pc-monitor, deze steun bied je de mogelijkheid de monitor te draaien en kantelen. Zo kun je de monitor in een perfecte kijkhoek plaatsen waardoor je ook nog een stabiel beeld hebt. Montage is eenvoudig aan uw bureau een handleiding word uiteraard bijgeleverd voor snelle en eenvoudige installatie.

99,99 €
Bekijk snel

Strak en slim ontworpen ipad steun kan worden gebruikt op 3 verschillende manieren: los, staand, aan de muur of onder een kast gemonteerd. Voor elke toepassing is deze steun bij uitstek geschikt!

79,99 €
Bekijk snel
Toont 1 - 8 van de 8 items

Top