Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Of je nou aan het hobby-en bent of je bent ondernemer en je wilt duidelijk licht hebben op de werkvloer dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze werklampen zijn van degelijke kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur en een goed lichtbeeld. Als je voor deze werklampen gaat kies je ook voor een stukje veiligheid, goed licht zorgt e...

Of je nou aan het hobby-en bent of je bent ondernemer en je wilt duidelijk licht hebben op de werkvloer dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze werklampen zijn van degelijke kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur en een goed lichtbeeld. Als je voor deze werklampen gaat kies je ook voor een stukje veiligheid, goed licht zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op je werk!

Meer

Werklampen 

Er zijn 3 producten

Moderne LED-bouwlamp met een vermogen van 30 watt, geclassificeerd als klasse 2 dubbele isolatie. Deze LED-bouwlamp is uitermate geschikt voor binnen én buiten met een zeer efficiënte lichtopbrengst van 2300 lumen. Tegenover een traditionele halogeenbouwlamp van 200-300 watt verbruikt deze led lamp met veiligheidsglas tot wel 85% minder stroom. 

80,99 €
Bekijk snel

Moderne LED-bouwlamp met een vermogen van 50 watt, geclassificeerd als klasse 2 dubbele isolatie. Deze LED-bouwlamp is uitermate geschikt voor binnen én buiten met een zeer efficiënte lichtopbrengst van 4000 lumen. Tegenover een traditionele halogeenbouwlamp van 200-300 watt verbruikt deze led lamp met veiligheidsglas tot wel 85% minder stroom. 

99,99 €
Bekijk snel

Handige oplaadbare en draagbare LED-bouwlamp met een vermogen van 20 watt geschikt voor binnen en buiten. De lichtintensiteit kun je zeer efficiënt noemen met 1400 lumen. De ingebouwde batterij met een vermogen van 8800 mAh gaat circa 4 uur mee. Deze LED-lamp verbruikt 70% minder energie dan reguliere bouwlampen. De Led-chip gaat meer dan 30.000 uur mee.

99,99 €
Bekijk snel
Toont 1 - 3 van de 3 items

Top