Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Allerhande artikelen voor het beveiligen van bedrijfspand of woning, je wilt je toch ook een stuk veiliger voelen? Onze systemen kunnen stand alone zijn maar ook ip-camera's behoren tot het assortiment. Evenals velen dummy beveiligingsartikelen kun je vinden in onze webshop. Of neem nou de veiligheidsverlichting ideaal voor elke woning of bedrij...

Allerhande artikelen voor het beveiligen van bedrijfspand of woning, je wilt je toch ook een stuk veiliger voelen? Onze systemen kunnen stand alone zijn maar ook ip-camera's behoren tot het assortiment. Evenals velen dummy beveiligingsartikelen kun je vinden in onze webshop. Of neem nou de veiligheidsverlichting ideaal voor elke woning of bedrijfspand. Voor 16:30 besteld de volgende dag in huis!

Meer

Beveiliging 

Er zijn 13 producten

Subcategorieën

Dashboardcamera's

Uitgebreid assortiment in verschillende dashboardcamera's voor in de auto, tegenwoordig enorm populair. Bij vele kwestie's bieden dashboardcamera's uitkomst, bijvoorbeeld bij een aanrijding. 

Beveiligingscamera

Diverse soorten beveiligingscamera's, handige domecamera voor montage aan het plafond. Ook diverse CCTV camera's in verschillende kleuren als zwart en wit. Ook voor diverse soorten ip-camera's. Voor 16:30 besteld de volgende dag in huis!

Alarmsystemen

Je huis goed beveiligen is tegenwoordig een must, steeds meer inbraken en de politie die te weinig mankracht heeft om alles zo goed mogelijk te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen met een van onze alarmsystemen. Voor iedereen makkelijk te installeren en uitbreidbaar met diverse modules zodat je elke kamer kunt beveiligen. Tevens zijn ze 'huisdier-proof' waardoor je hond of kat het alarm niet laat afgaan. 

IP camera

Je huis observeren via je bestaande computernetwerk? Dan zijn IP camera's de oplossing voor jou. Vanaf je computer, laptop, tablet en telefoon zijn ze makkelijk toegankelijk om de beelden live te bekijken waar je ook bent. Moet je natuurlijk wel over een internetverbinding beschikken. Onze camera's kenmerken zich door hun makkelijke installatie. Tevens zijn deze zeer degelijk ontworpen en kunnen weersinvloeden prima weerstaan.

per pagina

Een van de meest uitgebreide beveiligingssystemen uit ons assortiment, monitor je huis over de hele wereld! Op afstand via de camera kijken en alles in de gaten houden. Makkelijk te installeren voor iedereen dat garanderen wij! Bekijk onderaan deze pagina het uitgebreide filmpje om een eerste indruk te krijgen!

294,95 €
Bekijk snel

Je huidige König alarmsysteem uitbreiden met deze twee sensoren is makkelijk. Deze sensor is makkelijk te monteren met een schroefje of de meegeleverde dubbelzijdige tape. Eenvoudig te verbinden met je alarmsysteem. Bekijk onderstaand filmpje voor de installatie.

35,99 €
Bekijk snel

Breid uw König alarmsysteem uit met deze buiten-sirene. Duidelijk hoorbaar voor de hele omgeving waardoor je inbrekers onherroepelijk afschrikt. Belangrijk: Alleen geschikt voor de König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.

99,99 €
Bekijk snel

Bewegingsmelder voor het uitbreiden van je huidige König alarmsysteem, deze bewegingsmelder detecteerd makkelijk indringers. Belangrijk: Alleen geschikt voor König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.

35,99 €
Bekijk snel

Hou uw eigendommen nauwlettend in de gaten met deze IP-camera. Altijd opnemen in HD-kwaliteit. Het monteren en instellen van deze IP-camera kosten je slechts enkele minuten. Je gebruikt de gratis app die er is voor Android en iOS waar je deze camera kunt toevoegen aan je bestaande alarmsysteem van König. De beelden kun je opslaan op een SD-kaart.

154,95 €
Bekijk snel

Uw König beveiligingssysteem uitbreiden met deze binnen-sirene. Je drukt op de koppel-knop en de sirene is gelijk verbonden met je bestaande alarmsysteem.

50,99 €
Bekijk snel

Beheer je elektrische apparaten met deze handige plug-in stopcontacten waar ter wereld je ook bent. Het stopcontact is geschikt voor het  SAS-CLALARM-alarmsysteem die te vinden is in onze webshop.

35,99 €
Bekijk snel

Wil jij ook continue toezicht hebben op je eigendommen en dat deze 24/7 bewaakt worden? Dan is deze voordelige IP camera zeker wat voor jou. Je kunt met de handige uCare cam-app de beelden altijd observeren. Onverwachte beweging? Dan krijg je gelijk een e-mail!

81,99 €
Bekijk snel

Haast uniek deze IP Camera voor binnen heeft geen stroom nodig, dankzij de ingebouwde accu kan deze tot wel 6 maanden mee op één lading. Dankzij de resolutie van 720p heeft u altijd de beschikking over duidelijke beelden. De camera upload de beelden vanaf de SD kaart naar uw Google Drive of Dropbox account binnen één minuut.

119,99 €
Bekijk snel

Multifunctionele ip-camera set, voorzien van een sirene, sd kaart opname, speaker en microfoon. Tevens bijgeleverd een deur/raam sensor en PIR bewegingsdetector. De camera heeft de unieke functie dat hij samenwerkt met deze sensoren. Zodra een van deze sensoren beweging detecteert slaat de camera alarm en draait automatisch naar de sensor. 

205,99 €
Bekijk snel

Wil jij waken over je eigendommen? Dan is dit systeem ideaal voor jou! Met het geavanceerde 2.4 gecodeerde signaal heb je minder last van storing. De 7 inch lcd monitor ondersteunt maximaal vier camera's. Dankzij een uitmuntende camera die zorgt voor scherp en stabiel beeld kun je ten alle tijden je spullen in de gaten houden. Tevens is de camera voorzien...

159,99 €
Bekijk snel

Deze netwerkrecorder komt met 4 camera's, gunstig voor de beveiliging van allerlei gebouwen. Het systeem beschikt over een gebruiksvriendelijk grafische interface. Met een kwaliteit van 720p zijn de opgenomen beelden uitstekend. Met de gratis app heeft u cameratoezicht waar u zich ook bevindt. 

395,95 €
Bekijk snel
Toont 1 - 12 van de 13 items

Top