Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Beveiligingscamera

Diverse soorten beveiligingscamera's, handige domecamera voor montage aan het plafond. Ook diverse CCTV camera's in verschillende kleuren als zwart en wit. Ook voor diverse soorten ip-camera's. Voor 16:30 besteld de volgende dag in huis!

Beveiligingscamera 

Er zijn 5 producten

Wil jij ook continue toezicht hebben op je eigendommen en dat deze 24/7 bewaakt worden? Dan is deze voordelige IP camera zeker wat voor jou. Je kunt met de handige uCare cam-app de beelden altijd observeren. Onverwachte beweging? Dan krijg je gelijk een e-mail!

81,99 €
Bekijk snel

Haast uniek deze IP Camera voor binnen heeft geen stroom nodig, dankzij de ingebouwde accu kan deze tot wel 6 maanden mee op één lading. Dankzij de resolutie van 720p heeft u altijd de beschikking over duidelijke beelden. De camera upload de beelden vanaf de SD kaart naar uw Google Drive of Dropbox account binnen één minuut.

119,99 €
Bekijk snel

Multifunctionele ip-camera set, voorzien van een sirene, sd kaart opname, speaker en microfoon. Tevens bijgeleverd een deur/raam sensor en PIR bewegingsdetector. De camera heeft de unieke functie dat hij samenwerkt met deze sensoren. Zodra een van deze sensoren beweging detecteert slaat de camera alarm en draait automatisch naar de sensor. 

205,99 €
Bekijk snel

Wil jij waken over je eigendommen? Dan is dit systeem ideaal voor jou! Met het geavanceerde 2.4 gecodeerde signaal heb je minder last van storing. De 7 inch lcd monitor ondersteunt maximaal vier camera's. Dankzij een uitmuntende camera die zorgt voor scherp en stabiel beeld kun je ten alle tijden je spullen in de gaten houden. Tevens is de camera voorzien...

159,99 €
Bekijk snel

Deze netwerkrecorder komt met 4 camera's, gunstig voor de beveiliging van allerlei gebouwen. Het systeem beschikt over een gebruiksvriendelijk grafische interface. Met een kwaliteit van 720p zijn de opgenomen beelden uitstekend. Met de gratis app heeft u cameratoezicht waar u zich ook bevindt. 

395,95 €
Bekijk snel
Toont 1 - 5 van de 5 items

Top