Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Alarmsystemen

Je huis goed beveiligen is tegenwoordig een must, steeds meer inbraken en de politie die te weinig mankracht heeft om alles zo goed mogelijk te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen met een van onze alarmsystemen. Voor iedereen makkelijk te installeren en uitbreidbaar met diverse modules zodat je elke kamer kunt beveiligen. Tevens zijn ze '...

Je huis goed beveiligen is tegenwoordig een must, steeds meer inbraken en de politie die te weinig mankracht heeft om alles zo goed mogelijk te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen met een van onze alarmsystemen. Voor iedereen makkelijk te installeren en uitbreidbaar met diverse modules zodat je elke kamer kunt beveiligen. Tevens zijn ze 'huisdier-proof' waardoor je hond of kat het alarm niet laat afgaan. 

Meer

Alarmsystemen 

Er zijn 8 producten

Een van de meest uitgebreide beveiligingssystemen uit ons assortiment, monitor je huis over de hele wereld! Op afstand via de camera kijken en alles in de gaten houden. Makkelijk te installeren voor iedereen dat garanderen wij! Bekijk onderaan deze pagina het uitgebreide filmpje om een eerste indruk te krijgen!

294,95 €
Bekijk snel

Deze starter set is bij uitstek geschikt voor iemand die met een bescheiden set toch zijn huis goed wilt beveiligen. Er zit een bewegingsmelder bij de set en een deur / raam sensor. Meldingen worden doorgestuurd via mail en je krijgt toegang tot de König Smart home security app. Instructies worden meegeleverd installatie is een eitje voor iedereen!

169,99 €
Bekijk snel

Je huidige König alarmsysteem uitbreiden met deze twee sensoren is makkelijk. Deze sensor is makkelijk te monteren met een schroefje of de meegeleverde dubbelzijdige tape. Eenvoudig te verbinden met je alarmsysteem. Bekijk onderstaand filmpje voor de installatie.

35,99 €
Bekijk snel

Breid uw König alarmsysteem uit met deze buiten-sirene. Duidelijk hoorbaar voor de hele omgeving waardoor je inbrekers onherroepelijk afschrikt. Belangrijk: Alleen geschikt voor de König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.

99,99 €
Bekijk snel

Bewegingsmelder voor het uitbreiden van je huidige König alarmsysteem, deze bewegingsmelder detecteerd makkelijk indringers. Belangrijk: Alleen geschikt voor König smart home beveiligingssystemen SAS-CLALARM10 en SAS-CLALARM05.

35,99 €
Bekijk snel

Hou uw eigendommen nauwlettend in de gaten met deze IP-camera. Altijd opnemen in HD-kwaliteit. Het monteren en instellen van deze IP-camera kosten je slechts enkele minuten. Je gebruikt de gratis app die er is voor Android en iOS waar je deze camera kunt toevoegen aan je bestaande alarmsysteem van König. De beelden kun je opslaan op een SD-kaart.

154,95 €
Bekijk snel

Uw König beveiligingssysteem uitbreiden met deze binnen-sirene. Je drukt op de koppel-knop en de sirene is gelijk verbonden met je bestaande alarmsysteem.

50,99 €
Bekijk snel

Beheer je elektrische apparaten met deze handige plug-in stopcontacten waar ter wereld je ook bent. Het stopcontact is geschikt voor het  SAS-CLALARM-alarmsysteem die te vinden is in onze webshop.

35,99 €
Bekijk snel
Toont 1 - 8 van de 8 items

Top