Vóór 16:30 besteld de volgende dag in huis! 14 dagen bedenktijd! Gratis verzending boven €75,-!

Ip camera pan tilt full HD

SAS-SETIPC011W

Nieuw product

Multifunctionele ip-camera set, voorzien van een sirene, sd kaart opname, speaker en microfoon. Tevens bijgeleverd een deur/raam sensor en PIR bewegingsdetector. De camera heeft de unieke functie dat hij samenwerkt met deze sensoren. Zodra een van deze sensoren beweging detecteert slaat de camera alarm en draait automatisch naar de sensor. 

205,99 € incl. btw

Deze set is vrijwel uniek door de samenwerking van de verschillende onderdelen, de deur/raam sensor en PIR detector werken samen met de camera. Bij elke sensor kunt u instellen naar welke positie de camera moet draaien mocht deze beweging detecteren. De camera neemt ook continue beelden op voor 2 seconden en verwijderd deze dan weer, hij neemt dus al op voordat er iets is gedetecteerd. Pas dan slaat deze camera de beelden op inclusief de beelden die daarna volgen. 

U kunt deze set uitbreiden tot zes sensoren, zo kunt u werkelijk elke mogelijke ingang bewaken. De app die volledig gratis is geeft u push notificaties op uw smartphone over mogelijke bewegingen. U kunt vervolgens live meekijken, meeluisteren en met de microfoon zelfs terug praten. Ook kunt u de camera op afstand draaien en foto of video opslaan.

Met de 1080p resolutie bent u verzekerd van haarscherpe beeldkwaliteit zo kunt u beelden achteraf met volledig detail terug kijken en op eventuele details inzoomen. De ingebouwde sirene met vijf verschillende volumeniveau's heeft een afschrikkend effect maar waarschuwt ook eventuele omwonenden. 

Gerelateerde producten

Wil jij ook continue toezicht hebben op je eigendommen en dat deze 24/7 bewaakt worden? Dan is deze voordelige IP camera zeker wat voor jou. Je kunt met de handige uCare cam-app de beelden altijd observeren. Onverwachte beweging? Dan krijg je gelijk een e-mail!

81,99 €
Bekijk snel

Haast uniek deze IP Camera voor binnen heeft geen stroom nodig, dankzij de ingebouwde accu kan deze tot wel 6 maanden mee op één lading. Dankzij de resolutie van 720p heeft u altijd de beschikking over duidelijke beelden. De camera upload de beelden vanaf de SD kaart naar uw Google Drive of Dropbox account binnen één minuut.

119,99 €
Bekijk snel

Top